Enquesta

Resum de respostes

9 respostes a Enquesta

 1. Pep Pérez ha dit:

  Estrà molt bé i s’hauria de difondre al llistat de mails als associats. Ah. alerta! la pregunta P4 (Com probablement sabràs, els professor associats i els sindicats han convocat una vaga indefinida a partir del 23 de maig, s’ha muntat junt a la p4.1 (La vaga es injusta i només perjudica els alumnes). Please, corregiu el questionari. Besos, *

 2. Saida Anssari ha dit:

  Hola a todos,
  Antes me gustaría felicitaros por la movilización bien estructurada que estaís llevando a cabo. Aprovecho esta ocasión para sumar a todas nuestras reclamaciones un punto que considero oportuno tratar ad´hoc y es la question del estatus del colectivo asociado. Como ya saben muchos, dentro de los departamentos, no se cuenta con nuestra opinion para nada. En mi caso y ante mi queja, se me comunicó que los que toman decisiones son “los fijos” sabiendo que en mi caso soy doctora y tengo voz y voto en mi departamento pero no en mi area docente. Agradeceria que se me aclare la legitimidad de este acto y de paso investigar y reclamar si es necesario que se nos reconozca como colectivo que puede intervenir en las decisiones administrativas ya que para dar clase servimos igual que los de la plantilla.
  Saludos,
  .

 3. Lucía ha dit:

  On es pot veure els resultats que han eixit? Gràcies!

 4. Rubén ha dit:

  Estimats companyes i companys, moltíssimes gràcies per tot l’esforç que esteu dedicant dia a dia per portar endavant la nostra veu allà on no ens volen escoltar. Serà del tot un camí dur i ple d’entrebancs però estic ben segur que, al menys, mai podran dir que el professorat associat (que és el que més té a perdre) no es va mobilitzar. Hem de perdre la por a parlar, la por a moure’ns, la por a no ser de nou contractats. El que es pot perdre si s’aplica el RD Wert és molt més que tot això, és la pròpia essència de l’ensenyament públic universitari. No al decret!

 5. jomanu ha dit:

  Hi ha molta gent que vol desmovilitzar, però hi ha més gent encara que està farta de que ens prenguen el pèl

 6. jopeta ha dit:

  Algunos profesores asociados estamos llevando a cabo una HUELGA JAPONESA.
  Nuestra posición es quejarnos sin que los alumnos se vean perjudicados.
  Por ello vamos trabajar todos los días hasta que se imparta el temario por completo, realizaremos todos los laboratorios, corregiremos todos los trabajos y daremos las notas reales por mail a los alumnos.
  Posteriormente las notas que vamos a pasar a las actas van a ser de un 10 para todos los alumnos.
  Pensamos que nuestros problemas no deben repercutir en los expedientes de los alumnos ya que actualmente ya tienen bastante los pobres con continuar sus estudios sabiendo que cuando terminen la carrera van a pasar a formar parte de la lista del paro.
  Firmado: efecto tsunami educativo

 7. Rubén ha dit:

  Llàstima que un tipus de professorat associat estiga prenent mides pel seu compte. Així el tsunami no només serà devastador sinó que, com és en essència, serà discriminatori. Les vagues a la japonesa tenen com a objectiu augmentar l’estoc per tal de fer mal a la seua empresa. No entenc ací el benefici d’aquesta mesura. Si és únicament que l’alumnat obtinga un 10 en la qualificació final, també es pot fer amb condicions normals. Però, ¿en què beneficia això a l’ENSENYAMENT PÚBLIC?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s